Ljubezensko pismo v kuverti ustnic
21/03/2017  |   Portal prima.si  |   0

Rada bi vam nekaj povedala …
Povedala vsem moškim in ženskam, ki predejo dolgoletne vezi, rada bi vam rekla, da napišite pismo svojemu ljubemu, svoji ljubi. Danes pisma niso več v navadi, pa se kljub vsemu vsak izmed nas razveseli , če mu kdo kaj lepega napiše ! V zvezi dveh so pisma čisto zlato !
Zdravilo, kot poljub !
Jaz ljubezni svojega življenja pišem !
Pišem Njemu !
Dragi Moški !
Premišljujem o tvoji bolezni ….
Očitno tvoj visok, previsok pritisk pripoveduje mnogo več o tvojem življenju, kot bi si nepoučen človek mislil !
Vem sicer, da nimam pravice, da bi ti solila pamet, vendar iz ljubezni vendarle pišem, če boš mogoče prisluhnil…
Visok pritisk , tudi, ko miruješ , pomeni, da imaš glavo polno in, da bo treba narediti tam prepih…to ne pomeni, da bi se vsemu odrekel…vidim in vidi se, da kadar miruješ in paziš nase, ni nič manjši, mogoče celo še višji…vse kar nosiš v sebi , vsa hrepenenja, vse neskladnosti svojega življenja, vsi strahovi, vse bolečine, vse žalosti, vsa nesprejetja, vsa jeza in neljubezen, sovraštvo…vse je tam notri in te v miru še bolj ” kljuva “….zato tudi razumem, zakaj tako bežiš, zakaj tako hrepeniš po ” izletih ” , zabavnih potovanjih…se spravljaš v nevarne situacije, ustvarjaš situacije, ki so na robu razumljivega, ki izčrpavajo tebe vse okoli tebe…
Ustavi se !
Opraviči se !
Sebi in vsem, ki si jih prizadel !
Prehodi še enkrat vse svoje poti, ustavi se ob vsakem človeku, ki si ga srečal v življenju, poglej srečanje, ugotovi, kaj te je bolelo, kaj te je veselilo, kje si lagal, kje si bil površen, kje si prizadel…odpusti vsem in sebi ! Zares, iskreno, iz srca !
Napotek, da poslušaj sebe in sledi sebi, ne pomeni, da egoistično slediš svojim željam, svojemu gladu do življenja…kajti dajanje, žrtvovanje iz srca, hvaležnost, so največji zdravitelji ! So nebeški zdravitelji in delajo čudeže !
Vera v dobro in ljubezen resnično in dokončno rešujeta življenje !
Ljubezen do sebe ni nečimerna ljubezen, ljubezen do sebe je ZAVESTNA in ODGOVORNA odločitev, da prevzameš odgovornost za svoje življenje ZARES ! Da mi ne boš , kot največji cagavec na svetu rekel : ” Ja, sem naredil napako , kaj potem, če ne znam reči NE ! ” Da v drugih srcih ne boš iskal ljubezni in občudovanja , temveč , da boš to ljubezen in občudovanje našel v sebi !
Pojdi tja, kjer si bil najlepši in najboljši, kjer si bil zares kralj ! Tam te čakam jaz ! Takšnega te nosim v svojem srcu in takšnega sem te videla neštetokrat v življenju !
Nekdo mi je nekoč rekel : ” Kar pusti ga ! Ker ti si kraljica in kralji svoje kraljice ne zapuščajo kot berači in zabavljači…moški, ki je kralj sveti luč njunega kraljestva, da je vse kot sonce ! ”
Takrat tega stavka nisem čisto razumela, danes pa vem, da je ključen za razumevanje svojega lastnega jaza ! Ker tvoje lastne misli ustvarjajo tvojo realnost ! Ker moje misli ustvarjajo mojo realnost, v njej ni več prostora, da bi še naprej ostajala v vlogi mame, pa čistilke, pa kuharice, pa ….haha, vlogi žrtve se odpovedujem ! Za vselej ! Ustvarjam realnost, kjer ves ta balast odpada !
Vidim te, kako nam gradiš hišo, kako me rešujes sredi noči iz pokvarjenega avta, kako me pelješ na potovanje in se tam neskončno zabavava, čutim tvoj objem .
Jaz sem preteklost definitivno pokopala, na njej ne moreva zgraditi niti hišice iz kart, to je kontaminirana zemlja, kamor je padla atomska bomba ! In počutim se lahka kot pero ! In srečna sem ! Zavedam se, da to uspe redkim in sem ponosna, da znam in zmorem ! Zato se ne bojim prihodnosti !
Tudi zate se ne bojim ! Prisluhni najboljšemu v sebi, to prepoznaj, zaupaj !
Tako te imam rada !
Ker pa se tvoja pot oža, ker si postavil toliko klicajev okrog svojega življenja pa vem, da je čas zrel, da narediš ZASE odločilen korak !
Naj se spet zbudi v tebi borec ! Zdaj gre za tvoje življenje !
Bodi nežen s sabo ! Naseli v svoje srce smeh ! Okopaj se v ljubezni in radosti ! In v tem morju vrednot postavi trdne temelje srčnega miru in zaupaj, verjemi, zdravje bo prišlo….
Verjemi in zaupaj !
Hvala ti ! Hvala, da si ! Hvala, da sem lahko del tvojega sveta !

Pišite, ko je lepo in, ko je težko !
Boste pisali ?
Vse dobro !

Zvezdana

Comments are closed.