Teenlifting

Tretma, na katerega prisegajo številne domače in hrvaške zvezdnice, je pravzaprav obratni postopek kot botoks – če pri botoksu mišice predvsem v boju omrtvičijo, da se ne bi gubale, jih v tem primeru krepijo, tako da sespet napnejo in je zaradi tega velik učinek pomlajevanja.

Kdo: Teenlifting
Poglej: www.salon-ajna.si
Z mano od: 01/06/2016
Literam

Se vaši lasje cepijo, trgajo ali jih ne morete razčesati brez raznih balzamov in mask? Vam lasje zrastejo le do določene dolžine, potem pa se tako stanjšajo, da se kmalu odlomijo? So grobi na otip in se ne svetijo? Ko se pobarvate, se barva hitro izpere in izgubi intenzivnost? Vam po vsakokratnem umivanju oblikovana pričeska ne obstoji dolgo?

Kdo: Literam
Poglej: www.literam.net
Z mano od: 05/04/2016
MUD

Izdelki MUD so že desetljetja sestavni del vsakega filmskega umetnika ličenja. Sedaj je čas, da tudi ti preizkusiš to neverjetno linijo izdelkov za ličenje.

Kdo: Mud
Poglej: www.makeupdesignory.si
Z mano od: 15/03/2015
Zory Events

Zori je utelešenje inspiracije. Tam, kjer drugi odnehajo, ona šele začne. Zakaj? Nekako se ji vedno uspe poglobiti v osebo, ki potrebuje njo in njene nasvete. Zna predvideti določene situacije, predvsem pa ima za seboj že veliko izkušenj na vseh področjih, ter posledično ve, kako se stvarem streže. Zori povezuje ljudi, ideje in njihov posel.

Kdo: Zory Events
Poglej: zoryevents.com
Z mano od: 12/01/2017