Show program

Otroci

Berem pravljice za otroke in ustvarjam umetniški program po naročilu. Zadnji tak dogodek sem pripravila za “kulturni dan” na Muti (Prešernova poezija in zabavni odlomek iz predstave).

Srečanja

Za Rotary klub Grosuplje pripravljam srečanja na “temo”, na njihovo željo izberemo gosta, ki bi ga želeli gostiti. Na zadnje srečanje v decembru sem povabila pisateljico Mileno Miklavčič ( knjiga ” Ogenj, rit in kače niso za igrače” ) , vodila sem pogovor z njo in predstavitev knjige.

Motivacijski govori

Za združenja kmečkih žena pripravljam motivacijske govore in predavanja na željene teme (ženska moč, postavljanje meja, ranljivost je moč, kako se samozdraviti, skrbeti zase, otroci in družina…ustvarjalnost…zdravo staranje, )

Zabavni program

Na posebnih, zabavnih, rojstnodnevnih, novoletnih dogodkih sodelujem z zabavnim programom. 20 minut trajajoča mini zabavna komedija z naslovom ” Ženska ” je moj železen repertoar, ki nikogar ne pusti hladnega. Ker je smeh pol zdravja!

Pripravljam …

Trenutno pripravljam dva projekta gledališke narave. Maja Gal Štromar piše zame tragikomedijo z naslovom ” Igralka”. Drugi projekt v nastajanju je skrivnost, vse kar lahko povem je, da bova združili moči s Heleno Blagne … Pišem tudi knjigo, za katero ob obilici drugega dela, ne vem, kdaj bo ugledala luč sveta. Bo pa iskrena , ljubeča in pogumna knjiga o ženskem življenju.

Me želite gostiti?

Me želite gostiti na vaši prireditvi ali srečanju? Pišite mi in kontaktirala vas bom.

ga.g.