Gledališče

Zaposlena sem v Sng Drama Ljubljana že več kot 30 let.
Trenutno igram v dveh predstavah: “Ana Karenina” in “Jugoslavija, moja dežela”.

Mestno gledališče Ptuj

Igram v predstavi “Najstarejša obrt”, to je tragikomedija o življenju, minevanju, 5 dam v zrelih letih tuhta kako do novih strank, kako preživeti … petje, smeh, solze … 5 odličnih igralk (z mojo malenkostjo vred), ki z vrhunsko igro pričarajo srčnost odcvetelih dam tako iskreno, da se ob tem lahko že nasmejimo.

Daego produkcija

Igram v avtorski predstavi “Priznam“. 5 igralk, predstavnic različnih generacij, od mlade do zrele…opisale smo, na podlagi izkušenj, svoj pogled na življenje v Sloveniji, ( in v časih pred njo ), vse kar smo doživele zares. Pravi avtorski projekt, poln iskrenih spominov … So smešni, so navdihujoči, so boleči spomini … Kakšna pa je sedanjost ?

Društvo Novi Zato, Ptuj

Igram v predstavi “Sladoled“. V uspešnici hrvaškega dramatika Mira Gavrana, z mojo ljubo igralko Ivo Krajnc preigravava življenje matere in hčerke, od mladosti do starosti, življenje dveh močnih žensk, ki imata včasih pravi žur, včasih pa, ah, tako kot pač je v življenju, včasih se zatakneš tudi v kaj bolečega…komedija, ki si jo podarimo ženske, sebi, druga drugi, mama hčerki, sestri, babici … svojim očetom, možem, sinovom …

Za organizacijo predstav se lahko obrnete tudi name.